::. Thanks for Viewing My Blogshop .::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, February 14, 2012

::. Pashmina Bercorak

Salam & Hi All

Ni adalah collection terakhir sy utk kali ni....byk jugak collection kali ni rupe2nye..maklumlah dah lama x berbiz on9 ni, sekali masuk biar byk terus kan? hehe... ok2 make it short, kte tengok collection pashmina bercorak ok...sumenye drpd design yg cantik2 sahaja..yg x cantik x mo jual...hehe...hope uolsss suke with the collections & sy akan try perbanyakkan lagi design2 yg lebih cun melecun utk collection akan dtg k *_^

one thing yg sy nak share abt pashmina...rata2 skang ni ramai sgt2 yg pakai pashmina dgn pelbagai style.. spt yg pernah sy share utk entry sebelum ni, x kire camne cara kita lilit pun yg penting kte selesa OK :) x kire ape bentuk muka kte sekalipun (samada kecik ker bulat ker) yg penting cara melilit tu boleh menampakkan muka kte lebih kecil or lebih besar...so uolss kene sgt rajin & bersabar duk kat depan cermin & cari cara lilitan yg sesuai utk muka uolsss .. apa2 pun yg penting kte selesa dgn ape yg kte pakai...x der la nnt tangan duk gatai jer membetulkan shawl/pashmina tu... x pun kan asyik cari cermin jer...or pantang lalu depan cermin, laju jer nak menyinggah...abg kt sebelah pun leh jadi tensen camtu...hahahahaha....opssss, ni bukan cite rekaan tapi base on my own experiences jugak! kikiki.....ape2 pun selamat mencatikkan diri darlingsssss!



type : pashmina

material : kain agak tebal sedikit, size lebih besar & pashmina yg plg byk permintaan masa kini...
price : RM16.90 per pc (harga tidak termasuk postage)

NOW ONLY RM10 per pc 
(harga tidak termasuk postage)

berminat??? Untuk tempahan sila email ke cikseri25@hotmail.com

Jom Rembat Kasik Habissssss!!!


PashC03 :  shocking pink cantik : RM10 : 1pc available


PashC08 :  red : RM10 : 1pc available

PashC09 :  purple : RM10 : 1pc available

PashC10 :  green : RM10 : 1pc available

PashC11 :  red : RM10 : 1pc available

PashC12  : RM10 : 1pc available

PashC13 : RM10 : 1pc available



2 comments:

Alya said...

available lagi x PashC02 : light pink ?

Admin said...

Berkenan sungguh dengan design nya....

Jom Rembat Kasi Habis

Tudung Online