::. Thanks for Viewing My Blogshop .::

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 1, 2010

::. FREE SHAWLssssss For All

Salam & Hi All

Alhamdulillah, finally my WAREHOUSE CLERANCE SALE dah bermulaaa.. penat actually menyelongkar sume stocks yg ada dlm collection sy since January 2010.. Fuh, im so excited!!! Harga yg jatuh giler2 & pelbagai acara menarik yg bakal menanti uolsss sepanjang bulan May ni..

Opsss, sebelum tu tomorrow is MY BIRTHDAY (happy birthday to me!! hehe) So, sy perlukan ucapan2 yg plg best from u olsssss... Syarat2 very simple.. Here you go :

cara2 nak join this contest :
1) sila bg birthday wish sehabis baik yg uolsss boleh bg utk membuatkan sy rs terharu/hepi giler kat entry ni (comment)
2) email me ur details (name, address, contact#) setelah membuat comment kat entry ni
3) uolss hanya boleh bg 1 comment/penyertaan sahaja

Hadiah yg menanti :
1) 20pcs shawl menanti utk dimenangi
2) Pemenang boleh pilih warna yg dikehendaki tapi design adalah pilihan sy sendiri yer
3) 1 hadiah misteri juga menanti uolsss

Cara2 pengadilan :
1) Sy x akan publish comment yg telah diberi sehingga la tamat tarikh penyertaan
2) Pemilihan berdasarkan bahasa/ayat yg digunakan yg mampu membuatkan sy rs terharu/suke giler ;)

TARIKH TUTUP PENYERTAAN ADALAH 5th MAY 2010
sy akan umumkan 20 pemenang bertuah pada 6th MAY 2010.. Opsssss... x ketinggalan jugak untuk 1 hadiah misteri.. Mana la tau kalo uolsss antara yg terpilih tu ker ;) Jom jom...bestnyer!!!

*nota kaki bucuk
: Selamat Hari Pekerja utk sume... Enjoice ur day!!

24 comments:

ctasmah said...

hepi besday.. insyaallah, moga thn ni akan bwk 1001 kebahagiaan dan kejayaan buat akak....moga rahmat, kasih sayang dan keberkatan-Nya sentiasa menyinari dan mewarnai hidup akak.. kerna sesungguhnya hidup yg bahagia di rasai bilamana kita tahu bersyukur atas apa yg kita miliki..kehidupan adalah anugerah terindah dari Allah buat kita suma. nikmatilah ia...selamat ulang tahun.

nurnuha said...

Assalammualaikum and Hai Cik Seri..:D Ucapan Selamat Hari Lahir untuk anda..Semoga Umur yang menginjak setahun lagi ini menjadikan Cik Seri semakin berseri-seri dan bahagia..:D Sesungguhnya umur itu dalam setiap saat,minit,jam,hari dan tahun yang bertambah adalah anugerah dan pemberian Allah yang tak terhingga..kerana dengan itulah setiap nafas yang kita sedut dan hembuskan..menjadi hadiah hari lahir yang jauh bermakna...semoga setia hela nafas Cik Seri di dunia..semakin bererti..amiin.. Have a great birthday!~

zmayasutera said...

Selamat Ulangtahun yg ke-29 thn utk Cikseri
Moga dipanjangkan usiamu,
Dimurahkan rezeki buatmu,
Dirahmati kehidupanmu,
Dipermudahkan segala urusanmu,
terima kasih kerana sentiasa mewarnai hari2 kami dengan shawl2 Cikseri yang gorgeous

miss yanie said...

salam cik seri yg anggun dan sentiasa berseri2 seperti nama pemilik blog ni, cik seri :) ..nak mulakan ucapan dgn nyanyian utk cik seri..

"selamat hari jadi.. selamat hari jadi.. selamat hari jadi cik seri.. selamat hari jadi.."..

khas utk cik seri yg menyambut hari lahir pada 02mei.. nak berpantun la plak lepas nyanyi,

'cik seri yang cantik dan anggun berseri, 02mei hari yang di nanti, selamat menyambut hari jadi'..

ucapan dr sy, selamat menyambut hari jadi utk cik seri, semoga sentiasa bahagia dan happy2, semoga tercapai apa yg d hajati, panjang umur dan murah rezeki.... salam sayang dr cik yanie.. :)

PURPLE SHY said...

asalamuaalikum,

hye kak seri.
selamat hari anda dilahirkan.

;)

semoga anda dicucuri rahmat dan hidayah dari-NYA.
semoga anda diletakkan di kalangan mereka yang beriman dan solehah.
semoga perniagaan dan career yg anda lakukan terus maju dan kekal selamanya. SIAPA KATA MELAYU TA RETI BERNIAGA ! ;)

lastly , semoga anda happy dalam apa jua yang anda lakukan dan banyakkan la berdoa supaya dijauhi dari kejahatan.

selendang di sini sungguh memikat,
barang di pos hingga ke Sabah,
umur kita semakin meningkat,
moga pahala juga semakin bertambah.

Siti said...

To my beloved sis Fiza...Although I can't wish you a happy birthday in person, I will spend the whole day with happy thoughts of you.. U r my COMPANION , U r my CONFIDANTE.. U r someone dat simply WONDERFUL dear! Today, i wish u a very special HAPPY BIRTHDAY. May the best of your wishes be the least of what you get..:)

roJakHangiT said...

There is only
ONE HAPPINESS IN LIFE
to LOVE and be LOVE
...............

inilah dia
tanda sayang, kasih, cinta
dr KELUARGA dan dr SAHABAT
pada hari LAHIRmu..

wishing u;
"Heppy Birthday"

ciksnowpink said...

assalamualaikum :)..saye ingin mengucapkan selamat ulang tahun kepada kak seri..
teringat mase mula2 kak seri menegur nak beli shawl ke x..
owh..akak seorang yg selamber klakar..
and moga berjaya menarik lagi ramai puteri2 srikandi
untuk membeli shawl yang marbeless ni :)
sy x pandai nak buat komen2 terharu..tp hope akak seri x kan berenti la jual shawl :)..yela..ade diskaun2 utk hari2 tertentu..musim perayaan..bagus la 2..saye pon suke..hehehe..ok la kak..iinilah best komen dr sy utk akak.. ( p/s: nak kene bg gak adress name gak ke kak? )

Amalina Omar said...

“Selamat hari lahir..
Happy birthday to you..
saengil chukha hamnida cik seri unnie..
Otanjoubi omedeto gozaimasu..”

Dengan ingatan tulus ikhlas, saya, Nur Amalina Omar, ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir buat tuan empunya blog ini iaitu cik seri yang disayangi. Semoga usia yang bakal dilalui ini membawa seribu makna dalam kehidupan cik seri dalam usaha untuk menjadi seorang insan yang lebih matang dalam mengharungi liku-liku hidup. Hidup yang cuma seketika ini dimanfaatkan dengan sebaik-baiknya serta berusaha untuk menjadi yang lebih baik dari sebelum ini. Doa dipanjatkan juga kepada Illahi moga cik seri beroleh kejayaan di dunia dan akhirat, diberi kesihatan luaran dan dalaman dan dimurahkan rezeki terutamanya dalam bisnes online yang dijalankan ini. Kami semua sayangkan cik seri, moga cik seri sentiasa membekalkan kami dengan himpunan shawls yang trendy, mengikut citarasa dan peredaran semasa.

Lagu ini khas di'merapu' oleh saya yang diberi tajuk Buatmu Cik Seri. Sila nyanyi guna melodi lagu yuna (dan sebenarnya) .. :).

Cik seri,
Slamat hari lahir ku ucapkan,
Buatmu..
pemilik cikseri tudung online
dan koleksi shawl anda memang cantik menarik dan tertarik
tetapi..
ku tak berpeluang nak beli..

adakah tak sempat nak beli sebab orang lain dah booking
ye tepat, tepat la sekali..
namun jikalau ku terpilih sebagai pemenang contest ini,
akan ku.. beli beli dan beli.. (hehehe)

tiada madah yang puitis ku ungkapkan
dan juga, tiada hadiah ku berikan
namun ku hanya mampu kirimkan doa buatmu dari jauh
sempena hari lahir mu cik seri..

semoga hidupmu diberkati.. oleh NYA yg maha Esa..
moga cik seri beroleh kejayaan di dunia dan juga akhirat sana..

P/S: walaupun ayat tunggang-langgang, tak mempuyai kesenian langsung, tetapi lagu ini khas ditujukan buat cik seri.. :)

Abby said...

salam akak@cikseri..
saya nak ucapkan selamat hari jadi!!
walaupun rupamu tidak ku kenal, tetapi selendangmu tetap menjadi pujaan hati ku :)
semoga panjang umur & biz akak bertambah maju hendaknya & sukses selalu!! amin..

p/s pstt, akak tak mau buat system point ke? ala, macam ala-ala hypermarket giant gitu, hehehe..boleh saya merembat selendang kat sini habis-habisan :P

meira said...

buat cik seri,selamat hari lahir diucapkan.semoga dirahmati Allah dan dilimpahkan kurniaNya ke atas akak.semoga dengan pertambahan usia ini dapat mematangkan akak dan memberi banyak pengalaman sekaligus dapat membantu perniagaan akak terus berkembang.semoga keikhlasan akak dalam berniaga akan dapat memajukan dan mengembangkan perniagaan akak lagi.semoga akak terus berjaya dalam perniagaan mahupun hidup akak.saya akan terus menyokong akak.success n happy always.=)

Zuriyatiaslina said...

These are my wishes for u sis...

I’m wishing you another year
Of laughter, joy and fun,
May each hour and minute be filled with delight,
I hope you enjoy your birthday,
It pleases me no end to say,
I wish you another great year to come.

So happy birthday to you Sis Fiza,
From the bottom of my heart.
And may your good times multiply,
Till they’re flying off the chart!

-Zuryn@mia.icyhawk@yahoo.com

honey_deuw said...

dear sis,
everyone have failed many times,although we dont remember.we fell down the first time we tried to walk,we almost drowned the first time we tried to swim.but we never bored to tried.dont worry about failure.keep trying until u get what u dreamed.keep shining like a candle and keep blooming like a flower.HAPPY SWEETEST BIRTHDAY.HOPE ALL UR DREAM WILL COME TRUE..U DESERVE TO IT ;)

zuryn. said...

Hepi Birthday to U...(belated)

:) HaPPy Birthday To U..
HepI Birthday To CikSeRi..
HaPPy Birthday To U...

ALHAMDULLILLAH..SYUKUR pada Allah
Semoga cikseri sentiasa berseri-seri, sihat walafiat, murah rezeki n bahagia sentiasa dunia akhirat...didoakan impian cikseri nak jadi 'somebody' someday tu akan tercapai..dpt jadi usahawan berjaya mcm dato ct yg keluar dgn produk sendiri-simply siti..cikseri pulak dgn shawlcikseri..ceewah...manalah tahukan..anyway...HePi BiRtHday, EnJoy YoUR LiFe :)

SenYumLah SenYumLah Ahai cik seri MoleK....

from:
ZuRiNa BolHi

NREB Kuching

HP:0138482337
Email:zurien159@yahoo.com

erinz_ezryana said...

Salam akk :))
kte x kreatif sgt nk bwt wish ni,,
tp kte nk wish ikhlas dr ati kte :))
epy bezday akk!
smoga akk pjg umo n murah rezeki tawtaw!
especially rezeki blogshop ni,,
smoga maju!
sbb akk la satu2nye kte punye supplier shawl2 cun,,
even kwn2 pn puji shawl kte cantek2, x jumpe kt kedai,,
mmg r x jumpe kn sbb kte beli kt akk ;))
kte pn cm kdekut xnk gtaw kt dorg kt mane kte beli shawl2 ni sbb takot t dorg dpt shawl2 cun,,
kalah kte nnti,, heee~ :))
lg pun kte suke brurusan ngn akk,,
akk baik sgt2,,
xmcm owner blogshop lain,,
kalau kte tanye nk dptkn detail dorg mesti cm jwb xnk jwb,,
sbb tu la kte rase blogshop akk mmg yg da best!!
da la murah gile,,
pastu kn akk,, ehehehe~ mama kte ckp bape byk shawl la kte nk himpun,,
kte jwb jela,, da akk kt cikseri tu upload shawl yg cun2 sgt,, xthn tgk,,
bile tgk tulis sold out je rase cm sedih n nyesal x beli,,
untong nye org yg beli shawl tu,,
heheheh~
sbb tu la kte nk akk success dlm bidang ni sgt2,,
nnti kte tumpang skaki melaram ngn shawl akk,,
ngee~
ni jela luahan tulus dr ati kte,,
ikhlas dr kte nk ucap happy bezday kt akk ;))
take care akk,,
muahhhxx3!!!

~ezrie, upm~

zai kulim said...

akak zai join..harap masih sempat lagi..

http://zaikulim.blogspot.com/2010/04/every-day-is-new-beginning.html

SoFiaHBEE said...

salam cik seri

nie ada sajak tyuk cik seri

Tatkala lahirmu ke dunia
membawa harapan dan cecita bersama
lantas masa terus meninggalkanmu
bersama kenangan dan memori yang terpalit
suka duka yang dilalui
mematangkan dirimu untuk terus melangkah

masa terus menghambat
kenangan indah yang dilewati
harum subur dikenang sentiasa
namun dalam mengatur perjalanan hidup
adakala pahit yang datang bertamu
jadikan pengajaran dan juga landasan
dalam membina jati dirimu
agar dirimu kan terus tabah
menongkah tahun yang semakin mencabar
bersama anugerah Ilahi yang bermakna...

semoga bisnes cik seri terus maju kedepan..Amin..Amin..Amin

segalanyer kuterima... said...

salam..nak jugak..
Khas dihari lahir cik seri


Usiamu terus menapak wahai Cikseri
perjalananmu semakin matang menongkah hari
dari langkah satu kau menapak
telah pun kau selusuri pelbagai ragam
dalam dunia alam maya yang tidak bertepi
dalam dunia perniagaan pelbagai rencam.

Ucapan ringkas penuh bermakna
di hari ulang tahun penuh sejarah
ikatan ukhuwah kini bertaut
sahabat baru menjalinkan tali persahabatan
ku iring doa buat cikseri
moga terus mencipta kejayaan
terus menapak ke puncak jaya
dalam mencapai cecita diidam
namun perlu tabah hadapi segala
onak dan duri pasti terbentang
menitilah dengan semangat membara
pasti hujungnya kau tersenyum
lantas cahaya kejayaan mula terpancar.

Pengalaman adalah pengajaran yang berguna
masa berlalu jangan dibuang
laluilah dengan keindahan dan kebahagiaan
ibarat meniti jaluran pelangi
indah berwarna-warni
secerah mentari yang memancar
moga cerah masa depanmu
di alam perniagaan yang penuh cabaran.

ogy said...

ogy pun nak join

Cik seri ,
selamat hari lahir di ucapkan
Semoga bergembira bersama rakan dan taulan
famili tercinta tidak ketinggalan
Semoga dikurniakan kesihatan yg konsisten
bolehla jual tudung bertan-tan

he..he..

♥ wanur idha ♥ said...

selamat ulang tahun kelahiran akak.. semoga dipnjnhgkn umo..dimurahkn rezki..dipertemukn jodoh..dan diberkati hidup didunia dan di akhirat kelak insyaAllah..amin.. hepi besday akak ^_^

cikbedahlaser said...

waaa... hopefully tak terlambat ye cik seri...

kepada cik seri... selamat hari lahir yg ke-xx.. semoga d beri keberkatan
umur (tua-tua bergetah... ),
rejeki (melimpah ruah kalah donald trump..)
dan
kesihatan (tak perlukan botox..viagra bagai...)
oleh allah....

LOng Live Seri...
stay cute hokay?

CHE NOORAZMA BINTI CHE TAIB said...

hai cikseri tudungonline! first time bukak blog cikseri nie~~ singgah2, tgk2 shawls, wah menarik sangat2 tp bajet bulan nih dh habis uhuk2 sedey uwaaa, bulan may ni mmg sungguh bermakna bukan untuk cik seri saje, malahan saya jugak.. Selamat Ulangtahun yang ke berapa xtahulah tp nak wish jugak la alang2 terbaca this entry kan, bukan niat nak masuk contest pon tp kalo ada rezeki apa salahnye ye x? ehehe gurau aje~~ walau xpernah kenal, xpernah jumpa dan xpernah bertentang mata tp aura MAY ni kuat, HAPPY BIRTHDAY dear! *~(",)~*

anin said...

salam join last minute
http://seindahbayu.blogspot.com/2010/05/selamat-hari-lahir-cik-seri-25.html

erinz_ezryana said...

erkk,,
akk ckp pas comment kt cni emelkn name, address n contact no kn?
emel sy xleh bukak skrg,,
xtaw pe mslh die,,
tp sy rase akk taw kot detail2 yg akk nk tu sbb bwu 2 ari lepas sy order shawl akk,,
heheheh~
da x pkai alamat upm taw,, pkai alamat tganu plak ;))
take care akk~